Referenties

Een krachtige applicatie is het resultaat van een goed proces. Als u onze opdrachtgevers spreekt, zal het u dan ook opvallen: ze hebben de ontwikkeling van de applicatie ervaren als effectief en verbindend. En zelfs als leerzaam en inspirerend. Hieronder vindt u alvast twee klantverhalen. Benieuwd naar meer of andere ervaringen?

Neem contact met ons op

“De Symbioo-aanpak zorgt ervoor dat we snel en effectief ontwikkelen”

Als snelgroeiende organisatie ontwikkelen we voortdurend applicaties en functionaliteit. Van klantportaal tot transport management systeem. Dat is een must om onze organisatie voor te bereiden op de toekomst. Symbioo heeft ons geleerd hoe we met een scrum-aanpak processen optimaliseren en krachtige software ontwikkelen. Inmiddels hebben we een toegewijd Outsystems-team, die in nauwe samenspraak met de gebruikers nieuwe applicaties realiseren. De resultaten zijn verrassend. De Symbioo-aanpak zorgt ervoor dat we snel en effectief ontwikkelen. Precies dát wat de organisatie nodig heeft en waar gebruikers om vragen. We weten uit ervaring dat dit niet vanzelfsprekend is.

 

VAN IPEREN

Sander Blok, teamleider productmanagement

Van Iperen is toeleverancier en kennispartner (‘groeispecialist’) van telers, agrariërs en hoveniers.

“Binnen enkele weken was er al een testversie beschikbaar"

In de zeehaven van Rotterdam, op de Tweede Maasvlakte, staan de 39 opslagtanks voor ruwe aardolie van MOT. Bij de (diep)zeesteigers van MOT meren tankers aan die aardolie komen afleveren. Maar alleen als ze wat maatvoering betreft voldoen aan de specificaties van MOT. Symbioo ontwikkelde een applicatie om de vereiste checks uit te voeren en scheepsdata te exporteren naar een onderhoudsbeheersysteem.

“Het aantal schepen neemt sterk toe. Aan de voorkant van het proces moeten al die honderden tankers worden gecontroleerd door onze planner. In een pdf’je met circa negen pagina’s met specificaties, moet hij de juiste afmetingen opzoeken en beoordelen. Symbioo heeft hiervoor een vessel clearance-oplossing ontwikkeld. Dat werkt eenvoudig en doeltreffend. De planner sleept het pdf’je in de applicatie, waarna deze de juiste data vergelijkt met de drempelwaarden. Vervolgens wordt automatisch een mail voor de aanvrager gegeneerd, met een rapportage. Daarin is in één oogopslag te zien of het schip is goedgekeurd dan wel afgewezen, en waaróm. Bovendien wordt automatisch een export van de scheepsdata gegenereerd voor ons onderhoudsbeheersysteem. Al die velden met informatie moesten we voorheen ook met de hand vullen.”

Zo handig als de vessel clearance-oplossing is, zo gemakkelijk was voor MOT de ontwikkeling. Dankzij de samenwerking met Symbioo en de ontwikkeling in Outsystems.

MOT

“Het ontwikkelproces verliep uiterst flexibel. Symbioo reageerde alert op wensen van onze kant. Wat we ook voorstelden, we hoorden nooit ‘nee’. Binnen enkele weken was er al een testversie beschikbaar, die we daarna samen hebben fijngeslepen. De oplossing werkt uitstekend en levert z’n geld dubbel en dwars op. Dankzij de automatisering van dit proces voorkomen we menselijke fouten én besparen we kostbare tijd.”

 

MAASVLAKTE OLIETERMINAL (MOT)

Richard Vrijland, Head Operations

NEEM CONTACT OP

Werk nu met
ons samen

Neem contact met ons op om uw digitale toekomst te bespreken.

Ons kantoor

Orteliuslaan 9, 3528 BA Utrecht
   +31 (0) 20 244 18 56
   info@symbioo.com